Er musik din drømmekarriere?

Musik er noget som går helt tilbage i historien, og som i mange år har fascineret menneskeheden. Musikbranchen ændrer sig hele tiden, og er i konstant udvikling. Nye artister kommer og går som tiden går, og som mennesker oplever vi også musik forskelligt hele vejen igennem vores liv. Har du en drøm i maven om at musik skal være din karrierevej i livet? Alle kunstnere er startet et sted, med en lille drøm i maven og for at nå sine drømme er det med at springe ud i det ukendte.  

Musik er noget som igennem historien, både har udviklet og ændret sig utrolig meget, men som stadig har en stor betydning for menneskeligheden. Langt, langt tilbage i historien finder man tilstedeværelsen af musik, og den har således udviklet og ændret sig igennem tiden. Fælles for musikken dengang og nu er dens formål. Musik når ud til mennesker og forener dem. Det fællesskab som musikken indbyder til, er den samme og musik er igennem tiden blevet brugt som en måde at fortælle historier på og udtrykke vores følelser.  

Det er måske også årsagen til at vi anvender musik til næsten alle traditioner. Der findes musik til alle de følelser du end måtte føle, og derfor spiller vi musik når vi fejrer kærligheden til bryllup, barnedåben, fødselsdage, jul og andre helligdage, men også i tider hvor store følelser som sorg kan ramme os, fx til begravelse eller i krigssammenhænge. Musikkens brug og indflydelse går langt tilbage, og fortsætter i dag med at være en kilde til at dele følelser indbyrdes imellem os, når vi samles om musikken.  

Tag springet, det kan kun gå to veje 

Der stod engang en lille Michael Jackson på en kant og besluttede sig for at tage springet imod musikken. Nu er han kendt i hele verden og huskes som et ikon indenfor musikken. Står du derfor på kanten og drømmer om at musikken skal være vejen for dig, så er det med at hoppe ud i det.  

Overvejer du om et lån et det rigtige valg for dig i forhold til at få gang i din musikkarriere kan du læse mere om lån her: jubii.dk/tjenester/laan/kviklaaan/. Siden giver dig al den information omkring lån som du skal bruge, så du er sikker på at du kan tage en ansvarlig og fornuftig beslutning. Husk dog at det ikke for alle er den bedste løsning at tage lån for at komme i gang med karrieren, og at man aldrig bør låne for mere end man har råd til at betale tilbage.  

Forsøg at nå en bred mængde af mennesker 

Sociale medier har uden tvivl gjort utrolig meget for ungdommens adgang til musik, og også for musikbranchen. Har du derfor en drøm om at gøre karriere indenfor musik, kan de sociale medier være et super godt sted at starte. Store stjerner som Justin Bieber og Shawn Mendes, er kendt igennem YouTube, og de sociale medier er et rigtig godt redskab til at nå ud til et bredt publikum af mennesker.  

Forsøg at skabe et så bredt netværk som muligt, og sørg for at dit navn, eller kunstnernavn er et ‘brand’ som folk kender til. På den måde er du allerede godt på vej imod dine drømme.