Astrologi – er det en rigtig videnskab?

Vi ved alle, at astrologi er en pseudovidenskab. Men astrologer har eksisteret i tusindvis af år, og det har vist sig at være et fascinerende emne, som mange mennesker er interesserede i. I dette blogindlæg vil vi tage et kig på de forskellige astrologiske tegn, og hvordan din personlighed kan påvirkes af stjernerne! Væddermennesker er typisk uafhængige, selvsikre og selvhævdende. De kan godt lide at have kontrol over deres liv og har ofte en gå-på-mod-attitude. De kan være utålmodige til tider, men de er også altid de første til at kaste sig ud i nye ting! Taureaner er kendt for at være pålidelige og jordnære mennesker. De er praktiske og fornuftige og nyder at have en behagelig livsstil. Man kan læse om sit eget horoskop her.


Tyren har ofte en stærk viljestyrke og kan være ret stædige til tider! Tvillingerne er de ultimative sociale sommerfugle! De elsker at tale med nye mennesker og at være sammen med andre. De er også meget nysgerrige, hvilket nogle gange kan få dem i problemer.

Stjernetegnets betydning

Tvillingerne er tilpasningsdygtige og har en hurtig humor, hvilket gør dem gode til at løse problemer. Krebsen er kendt for at være omsorgsfulde og medfølende personer. De har ofte en stærk intuition og er meget i kontakt med deres følelser.

Krebsen kan være ret humørsvingende til tider, men de er altid der for deres kære, når de har brug for dem.

Astrologi kan være rigtig sjovt når man husker at tage det med et gran salt.