Elsker du også at spare penge?

Der kan være mange penge at spare i hverdagen, hvis man blot tænker sig lidt om. I bund og grund gælder det ganske enkelt om, at tænke over hver krone du bruger. Bruger du den rigtigt? Bruger du den på noget du ikke kan undvære? Og er prisen for det du vil købe den rigtige? Der er selvfølgelig en del ting, der har en fast pris. En bakke æg i supermarkedet koster nu engang det den koster. Og din husleje er der nok heller ikke meget at rokke ved. Men der findes rent faktisk en række andre ting, hvor du sagtens kan gøre en god handel.  

Brug kontanter og spar mere 

En af måderne du kan spare på, er ved at betale med kontanter. Når først man ser, hvorledes sedlerne flyver ud af pungen, bliver man opmærksom på sit forbrug. Eller måske endda overforbrug. Så lad dankortet blive hjemme, når du handler – så har du kun de penge du har med i pungen til at handle for. Du kan også vælge at spare på den lidt sjovere måde. Nemlig ved at deltage i konkurrencer. Og gerne den slags, hvor du kan vinde præmier, der kan hjælpe på en trængt økonomi. Det kan for eksempel være gratis bredbånd, et års forbrug af chips eller pengepræmier.  

Spar og vind!  

Konkurrencer er ganske enkelt en både sjov og effektiv måde at spare på. I hvert fald hvis du vinder. Så sørg for at gå efter de præmier du kan bruge til noget. Der er jo ingen grund til at deltage i konkurrencen om en ny bil, hvis du ikke har råd til hverken afgifter eller benzin. Chancerne for at vinde så store præmier er desuden også minimale, da der ofte er mange der deltager. Fokuser i stedet på de lidt mindre konkurrencer, hvor du har en god og reel chance.  

Få luft i budgettet med et gavekort 

Der findes et væld af konkurrencer, hvor du kan vinde fede gavekort. Her er både de gode og praktiske og de mere eksklusive af slagsen. Så her har du chancen for at vinde lidt luft i hverdagen i form af et gavekort til supermarkedet, så du kan fylde køleskabet. Men du kan også være så heldig at vinde et gavekort til stormagasiner. Så kan du både forny garderoben og købe årets julegaver, hvilket er en stor udgift for de fleste. Vind gavekort til det meste – og gør det tilmed helt gratis! Typisk koster det nemlig ingen ting at være med. Så se at komme i gang!  

´