Savner du en at dele hverdagen med?

Er du ved at være træt af dit eget ydmyge selskab dag ud og dag ind? Mangler du en i dit liv? En du kan dele både glæder og sorger med? En du kan forkæle – og blive forkælet af? Så burde du måske overveje at begynde at date. Men orker du ikke endeløse meningsløse snakke i baren, håbløse blinddates eller dårlige match fra vennerne? Så er online dating lige dig! Her er en masse kvinder og mænd i nøjagtig samme situation som dig. De venter nemlig også på den eneste ene.  

Dating online – win-win 

Der er mange fordele ved at søge kærligheden på en af de mange forskellige dating sider. Dels slipper du for akavede møder i virkeligheden, som er svære at slippe væk fra. Dels kan du sidde derhjemme og søge i ro og mag. Men der kan også være faldgruber, som du bør være opmærksom på. For du kan være uheldig at spilde tiden på en, som måske ikke er helt så interesseret som dig. Du kan også risikere at støde på profiler, der udgiver sig for noget de ikke er. For falske datingprofiler er desværre en del af online dating-junglen.  

Søg de rigtige steder 

Det er derfor afgørende at du leder de rigtige steder. Altså på de kendte og velrenommerede dating sider. Her kan du som regel sagtens kigge dig lidt omkring ganske gratis. Men det kan være en fordel at oprette din egen profil og altså betale for det. Det kan synes som spild af penge, for hvad hvis du ikke får noget som helst ud af det? Men det kan også være en øget sikkerhed for seriøsitet. For det er de færreste der gider betale for at oprette en profil, hvis de ikke mener det alvorligt. Og hvis de ikke reelt er på udkig efter en at dele livet med.  

Det er derfor vigtigt, at du leder de rigtige steder. Der er dating sider nok at vælge i mellem, men sørg for at finde et site, der passer til dig og det du søger. Så spilder du ikke tiden på mennesker, som du alligevel ikke ønsker som kæreste. Eller som ikke matcher dine behov.  

Følg din mavefornemmelse 

Når du har oprettet en profil på den eller de sider du synes bedst om, er der nogle ganske enkle regler, der er værd at følge. Regler der kan være med til at sikre at du ikke spilder tiden eller endda blive snydt eller ligefrem udnyttet. En af de vigtigste er at følge din sunde fornuft og ikke mindst din mavefornemmelse. Det er ganske enkelt: Lad være med at dele personlige oplysninger som cpr-nummer, adresse, familieforhold m.m. Undgå også at sende grænseoverskridende billeder eller beskeder. Og hold så frem for alt en god tone. Så skal han – eller hun – nok dukke op. Før end du aner det!