Vil du gerne spise mere klimavenligt?

Man taler meget om CO2-aftryk og bæredygtighed. Klimaet er i krise og vi må gøre noget, hvis der også skal være en verden til de kommende generationer. Det kan virke uoverskueligt for hvad kan man egentlig gøre? Og kan man overhovedet gøre noget alene? Men det er egentlig ganske let og ligetil at gøre noget godt for miljøet. Nogle af de mest oplagte ting er at spare på vandet, undgå madspild, sortere sit affald og slukke for tv, mobilopladere m.m. på kontakten.  

Spis med hensyn til miljøet 

Men man kan også implementere den grønne omstilling i sin madlavning og i det man spiser. Ganske enkelt ved at overveje hvad det er man putter i munden. Både af hensyn til miljøet – men også af hensyn til ens eget velbefindende. Et af de firmaer der har specialiseret sig i en mere miljøvenlig tilgang til mad er Simple Feast. De tilbyder klimavenlig mad, og det betyder, at du kan undgå kød, plastik og flamingokasser. I stedet får du færdiglavede, plantebaserede økologiske måltidskasser der er 100% kødfri.  

Mad med omtanke 

Vælger du en måltidskasse fra Simple Feast får du altid 100% veganske eller vegetariske retter med fokus på bæredygtighed. Det hele er fremstillet uden brug af konserveringsmidler og tilsætningsstoffer og byder på mange spændende retter. Retterne leveres i glas der kan bruges igen og igen og de skal som oftest blot varmes op inden der kan serveres klimvenlig mad for hele familien. For overskuelighedens skyld er der kun to kasser at vælge imellem: Family Feast og Season Feast. Family Feast er det oplagte valg til dig der ønsker et mere klassisk køkken, hvorimod Season Feast henter inspiration fra fjernere himmelstrøg. 

Måltidskasser – en genvej til mindre madspild 

Men der er mange andre måder at leve klimavenligt på. Og en af dem er er at undgå madspild. Her er måltidskasser i stort set alle afskygninger en god hjælp. Her får du kun den mængde råvarer eller færdigtilberedt mad der er behov for. Har du bestilt en kasse til 4, så er der mad til 4. Hverken mere eller mindre. Og råvarerne er målt nøje af, så der ikke er noget unødigt spild. Til gengæld er der masser af velsmag med god samvittighed og masser af muligheder at vælge imellem. Du kan se udvalget af måltidskasser lige her og finde den der passer bedst til dig og din familie.