Skal du en tur på stranden med børn? Glem ikke disse 3 ting

Hvis du skal et smut på stranden med de små, så skal du naturligvis have alles badetøj med. Men der er også nogle andre ting, der er gode at huske. Og der er især en ting, man altid skal huske. Dem vil vi gennemgå i denne artikel.

Solbeskyttelse

Solbeskyttelse kan ikke siges nok gange. Det er simpelthen en nødvendighed. Der skal købes en masse solcreme, og den skal helst have en så høj faktor som muligt. Helst 50. Hudkræftklinikken er et sted, der håndterer mange tilfælde af hudkræft, og mange af disse sager handler om solskader man fik, da man var barn.

Det tager nemlig lang tid for hudkræft at udvikle sig. Derfor skal man huske at tænke på solbeskyttelsen til sig selv og til de små.

Udover solcreme kan det også være en god ide med solhatte, UV tøj og måske en parasol og lignende ting. 

Pose til skrald

Man producerer mere skrald, end man lige går og tror, så det er altid en god ide at tage en pose til skrald med. Der kan også ofte være mange mennesker på stranden. Og de offentlige skraldespande bliver ofte fyldt op hurtigt. Hvis du har din egen pose med, kan du derfor også tage dit skrald med dig igen.

Det er skønt med en god og ren badestrand, men vi skal allesammen være med til at holde den ren. Og det starter naturligvis med os selv. Så tag en pose til skrald med, så du efterlader stranden, som da du ankom.

Legetøj

Legetøj til børnene skal naturligvis med. Der findes mange ting, som kan give nogle gode stunder til børnene på stranden. Det kan være legetøj, der skal bruges i vandet, eller det kan selvfølgelig også være legetøj til stranden, og som skal bruges i sandet.

Et oppusteligt badedyr eller lignende kan naturligvis være sjovt for de fleste børn. Men man skal være opmærksom på, at de ikke lige pludselig flyder væk. Der kan nemlig nogle steder være kraftig strøm.

Derfor anbefales de ikke, hvis du ikke kender stranden særlig godt. Er der lavvandet på stranden, så børnene kan bunde til langt ud, kan de dog måske godt bruges til lidt sjovt tæt ved stranden. For så kan børnene altid hoppe ned i vandet og gå tilbage til stranden, hvis de kommer for langt ud, eller man kan gå ud og hente dem.