Find din nye gaming computer

Der er efterhånden over 100 steder i Danmark der sælger gaming computere, Compware hjælper med at finde ud af hvad du skal bruge, og hvor du får den bedste pris. Det har aldrig været nemmere.

Find computer ved hjælp af gaming pc-sammenligning

Den første metode du kan bruge for at finde en ny computer, er Compwares gaming pc-finder. Det er en smart oversigt med computere fra mange forhandlere i Danmark. Måden den virker på, er at du starter med at vælge et budget, f.eks. 5k-7k. Dernæst får du så vist de computere der passer på denne kategori. Her kan du danne dig et overblik over hvilket grafikkort samt processor det er muligt at få for dit budget.

Grunden til det lige netop er de 2 komponenter du skal kigge efter, er at det er de dyreste komponenter i en computer, og du vil ofte kunne spotte en rigtig god deal.

Hvis der stadig er for mange valgmuligheder, er der 2 ekstra steps du kan tage, for at fjerne flere computere.

Det første er at vælge hvilket spil du gerne vil spille, det er opdelt i 4 kategorier. Fælles er at spillene kræver nogenlunde det samme, så vil du kun få vist computere der kan trække det spil du vælger.

Det næste er at du kan vælge hvilken skærmtype du spiller på. Jo større skærm eller jo flere Hz din skærm har, jo højere er kravene til din computer.

Find din nye computer ved hjælp af vores gaming guides.

Metode 2, er at Compware har lavet en række gaming guides f.eks. til CS:GO og Fortnite som du kan finde her:  Gaming guides. Hos Compware hedder det SPIL PC MATCH. Som navnet antyder, hjælper de guides med at finde ud af hvordan din PC, performer i spil. Du vælger en guide, og så kan du se hvor meget FPS du vil få i de forskellige spil baseret på dit budget. – F.eks. et budget på 6000 kr. til en computer i CS:GO vil give dig omkring 200 FPS på en 1920×1080 skærm.