Få dine minder lavet om til unik kunst

Drømmer du om at få dine bedste fotografier op på væggen? Måske har du forevigt et minde fra den bedste koncert, du nogensinde har været til? Uanset hvilket minde du ønsker skal pryde dine vægge, så får du herunder en bud på en kunstnerisk løsning, så du kan få dit minde op på væggen uanset hvilken fotokvalitet, billedet er taget i. 

Personlig kunst på væggen

Musikken er på mange måder en del af vores kultur. Kulturens verden består af mange ting blandt andet musik og kunst, og tænk hvis man kunne forene disse på en måde, som ovenikøbet ville pynte i hjemmet? Det kan faktisk lade sig gøre. Hvis du har taget et billede fra din bedste musikoplevelse, så kan Mynewart sørge for at dit fotografi bliver omdannet til et maleri, så du kan få dit minde op på væggen.

Det har altid været populært at udsmykke boligen med kunst og kunstplakater, men kunst især i form af malerier kan være dyrt, og derfor kan det være et langsigtet projekt at få kunst ind i hjemmet. Kunst har en særlig evne til at skabe stemning i et rum. Rigtig mange vælger at indrette sig med plakater og fotokunst, fordi det oftest er en mere prisvenlig måde at indrette sig på, men selvom plakater har vundet frem de seneste år, så kan det alligevel ikke helt måle sig med kunstneriske malerier. At investere i kunst er for mange noget, der skal spares op til, men Mynewart tilbyder en billigere måde at få kunst ind i hjemmet på.

Uanset om det er minde fra en koncert, du gerne vil have, der skal pynte dine vægge, eller det er et familieportræt eller et billede af dit kæledyr, så kan Mynewart hjælpe dig med at omdanne dit fotografi til kunst. Med hjælp fra Mynewart får du et unikt stykke kunst, som har en affektionsværdi, der umuligt kan måle sig med nogle andre former for kunst.

Unik kunst til overkommelige priser

Mynewart sørger for, at du får et unikt stykke kunst til en overkommelig pris. Vi forstår godt, hvis du synes, det lyder for godt til at være sand, men det er det faktisk ikke. Rundt omkring i verden findes der tusindvis af dygtige kunstnere. De fleste har sikkert prøvet at blive fascineret over dygtige gadekunstnere i udlandet, der med få redskaber kan kreere de smukkeste kunstværker uden at det koster en formue.

Mynewart øjnede muligheden for at sælge unik kunst til overkommelige priser ved at søge efter dygtige, udenlandske kunstnere, der kunne kreere motiver efter ønske, og det har vist sig at være en kæmpe succes. Mynewart formåede at finde et hul i markedet, hvor det er muligt at kombinere fotominder og malerier. Rigtig mange har fotografier hængende på væggen, og selvom det er fantastisk at kunne se tilbage på mange minder, så er der også noget helt særligt ved at få omdannet et minde til kunst. Hos Mynewart vælger du selv, hvad motivet skal være, og så hjælper de dig med at skabe den kunst, du synes, der skal pryde dit hjem.

 

 

 

 

Mynewart, malerier