Få en biopejs til dit hjem 

Bor du i byen, men savner de åbne bålpladser og brændeovne ude på landet? Så kan du investere i en biopejs, der er den perfekte hyggespreder. En biopejs kører på bioethanol, som er et af de mest miljøvenlige forbrændingsvæsker på markedet, og det holder affaldsstofferne på et minimum. Med en biopejs kan du få hyggen tilbage i dit hjem på en ren og klimavenlig måde. 

Følelsen af åben ild er ubeskrivelig. Flammerne, der danser i luften og træet, der knitrer i varmen. Uanset om det er brændeovn, bål eller pejs, så er åben ild under sikre forhold altid en garanti for hygge og varme, særligt i de kolde vintermåneder.  

Hvis du bor i byen, er åben ild ikke det første, man tænder op for. Desuden er det de færreste hjem, der overhovedet har mulighed for at have brændeovn eller pejs. Hvis du savner pejsens hygge og varme, kan du med god samvittighed investere i en biopejs. Du kan få den i både stationær og mobil udgave, og den er både sikker, brugervenlig og miljørigtig. 

Spred hygge og varme med biopejse 

Der er flere gode grunde til at investere i en biopejs. Biopejse fungerer på den måde, at den brænder på dampene fra bioethanol. Der skal hverken tændes op eller gør klar, det er bare at trykke på en knap, og så tænder den. Når man brænder bioethanol af, er der hverken sod eller aske at bekymre sig om, og derfor er en biopejs perfekt til lejligheder og andre hjem i byerne, hvor man kan have den indendørs. 

Du kan få en biopejs i mange varianter, eksempelvis både til gulve og til at hænge på væggen. Samtidig kan du koble nogle modeller til din smartphone, så du kan få den direkte på telefonen. Så slipper du for at rejse dig fra sengen eller sofaen, du befinder dig i. Det har aldrig været nemmere at tænde op i pejsen.  

Det miljørigtige valg er en biopejs 

En biopejs er ikke bare det nemme valg, når du skal tænde op for varmen på en hyggelig måde derhjemme. Det er også det bedste for klimaet. Bioethanol er fremstillet på planter, så der er ingen fossile brændstoffer involveret.  

Når du fyrer op for bioethanol, så er de eneste affaldsprodukter varme, damp og en lille smule CO2. I forhold til alternativerne er en biopejs det miljøvenlige valg, der giver dig samme effekt uden at sætte samme aftryk på klimaet.