10 must-have stykker til enhver Le Creuset-samling

1. Dutch Oven: Le Creuset Dutch Oven har et klassisk design og fås i forskellige størrelser og farver og er perfekt til langsom tilberedning af gryderetter, supper, gryderetter, stege og meget mere

2. Braiser: Den brede bund gør braiserens brede bund til et godt valg til at stege kød og grøntsager, før du tilsætter væske til lækre one-pot-retter som risotto og wokretter

3. Suppegryde: Uanset om du laver grøntsags- eller kyllingebouillon, suppe eller chili – eller om du skal lave pasta – har Le Creuset-bouillongryden din ryg fri! Med sine høje sider og store kapacitet kan denne gryde klare enhver opgave, der kræver ekstra dybde

4. Fiskekedel: Le Creuset Fish Kettle er perfekt til alt fra dampning af grøntsager til pochering af laks og er et must for alle, der elsker fisk og skaldyr. Dens høje sider og to håndtag gør det nemt at transportere den færdige ret direkte til bordet.

5. Grillpande: Hvis du vil have grillresultater i restaurantkvalitet derhjemme, skal du ikke lede længere end Le Creusets grillpande! Den har en riflet bund, der hjælper med at dræne fedt væk fra maden, og en glat indvendig overflade, der er ideel til at stege bøffer eller grøntsager

6. Bageplade: Den store kapacitet på Le Creuset Bagepladen gør den perfekt til bagning af lasagne, gryderetter, desserter, madlavning og madlavning i familiestørrelse . Designet med jævn opvarmning sikrer, at dine retter tilberedes jævnt.

7. Sauterpande: Fra supper og saucer til wokretter – Le Creuset Sautépanden er ideel til enhver ret, der skal steges og røres. Dens dybe sider gør det nemt at arbejde med store mængder mad uden at spilde

8. Frituregryde: Steg lækre pommes frites eller kyllingevinger på et øjeblik med den brede bund og de høje sider i Le Creuset frituregryden! Det varmebestandige håndtag gør det sikkert at bruge og transportere varm olie udendørs eller indendørs efter behov

9. Wok: Lav hurtigt smagfulde wokretter med denne wok fra Le Creuset. Den brede bund er perfekt til at røre-frying og svingning af ingredienser, og dens unikke form sikrer, at varmen fordeles jævnt i hele panden

10. Crepepande: Lav tynde, delikate crepes med Le Creuset Crepe Pan! Med en flad non-stick overflade, der er nem at rengøre, og et lavt design, der hjælper med at tilberede pandekager jævnt, vil denne pande blive en favorit i dit køkken.

Du kan også finde et Le Creuset fad her.