Godt kontormiljø i varmen

Sommeren er over os, og mange ser frem til at holde ferie. Ferien varer dog ikke hele sommeren, og det er derfor vigtigt at skabe bedst mulige arbejdsforhold, også når solen brænder ind ad vinduet på kontoret. Læs med her, hvis du er en af dem som skal tilbringe sommeren på kontoret. 

Sørg for at holde pause 

Når du skal tilbringe 8 timer om dagen på et varmt kontor, så er det vigtigt at du og dine kollegaer holder flere pauser, end I måske normalt gør. Hold derfor mindst fem minutters pause hver time, hvor du rejser dig op, får bevæget dig lidt, og måske trækker lidt frisk luft. Hvis du er så heldig at dit arbejde har en have, eller grønne områder tilknyttet, så er det god ide at afholde møder udenfor, eller simpelthen at tage arbejdet med udenfor i skyggen, hvis muligheden er der. Mange arbejdspladser går til indkøb af vifter, eller blæsere, om sommeren, for at skabe lidt kølig luft på de varmeste dage. Det er selvfølgelig også vigtigt at hver enkelt medarbejder sørger for at drikke rigeligt med vand, i løbet af arbejdsdagen.  

Mørklægningsgardiner til kontoret 

Hvis du arbejder meget foran computeren, så kan solen faktisk være et forstyrrende element, i løbet af en arbejdsdag. Der kan derfor være en god ide at arbejdspladsen investerer i et par gode mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner er lavet af et specielt mørklægningsstof, som sørger for at holde lyset ude. Dette vil hjælpe i forhold til at kunne arbejde mere effektivt foran skærmen, og samtidig være med til at holde temperaturen nede. Du kan købe mørklægningsgardiner på mål, og dermed få gardiner som passer perfekt til alle vinduer. Hvis du vil købe mørklægningsgardiner på mål, så kan du med fordel gøre det online, hvor du også kan vælge om det skal være rullegardiner, plisser gardiner, eller en anden form for gardiner. Mørklægningsgardiner kan fås i forskellige farver, og det er derfor muligt at finde nogen som passer ind på kontoret.  

Med mørklægningsgardiner, bliver sommeren lidt bedre for dig som skal tilbringe den foran skærmen, på kontoret.