SKRÆDDERSYET MENTORING

I dag er coaching og mentoring helt naturligt, når vi taler om, hvad der skal til i arbejdet med at opnå succes og udnytte eget potentiale.

De fleste vælger coach ud fra deres her-og-nu behov. Ulempen er, at der kan være områder inden for personlig udvikling, der potentielt også er vigtige for dig, men som du ikke får dækket hos en specialiseret coach eller mentor. Derfor har Speakers Club lavet et samarbejde med håndplukkede mentorer og coaches, der dækker forskellige områder.

En sådan fleksibel mentorordning betyder, at du ikke nødvendigvis beholder din coach/mentor gennem hele forløbet, men løbende bliver matchet med den der er specialiseret inden for det område, du har brug for. På den måde kommer du til at bevæge dig fra topcoach til topcoach i et forløb, der er optimeret til dig.

IVÆRKSÆTTER

Til dig som overvejer eller har taget springet og har behov for rådgivning og støtte. Få afklaret din virksomheds purpose, dine kerneværdier og hvordan disse skal omsættes i praksis samt dine og virksomhedens overordnede mål og mission.

BUSINESS

Til dig der som leder søger redskaber til at skabe en stærkere integritet i din ledelse, en stærkere kultur i virksomheden, tydeligere mål og markant større fokus og produktivitet. Et skræddersyet forløb til præcis dit behov og med udgangspunkt

PERSONLIG LIGHT

Et kort forløb for dig der som privatperson søger en hurtig afklaring af din situation og dit personlige lederskab. Vi kigger på hvordan du med få justeringer kan sætte turbo på din personlige udvikling og lederskab for at få mest muligt ud af livet.

PERSONLIG MEDIUM

Et sammensat forløb for dig der som privatperson vil booste din personlige udvikling og dit personlige lederskab. Vi kortlægger dine værdier, din passion og dit purpose og skaber afklaring om de store mål i livet.

Thomas Rex Frederiksen

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen er business mentor til iværksættere og folk, der går med drømmen om at springe ud i det. Du får hjælp til blandt andet afklaring af dybere værdier samt hvordan du skaber sammenhæng og kongruens mellem din forretning og dig selv som person. Thomas giver dig også værktøjerne og indsigterne til hvordan du undgår mange typiske fejl som iværksætter og hvordan du implementerer mange af genvejene til succes som iværksætter.