2-FOR-1
WORKSHOPS

3 timer med personligt lederskab

Hvad betyder 2-for-1?

No Fields Found.

HVAD ER 2-FOR-1?

NØGLEN TIL SUCCES

Flere og flere ledere og virksomhedsejere er begyndt at anerkende, at det er medarbejdernes personlige kompetencer, der er nøglen til succes – snarere end deres faglige. Faglige færdigheder er vigtige, men det er medarbejderens personlige lederskab såsom ansvarstagning, disciplin, evnen til at motivere sig selv og andre samt sociale kompetencer, der sætter fagligheden i spil, der konverterer viden til handling og nye effektive vaner.

LØFTER ENERGIEN

Det er også vores personlige lederskab og kompetencer der skaber den gode stemning i dagligdagen, som skaber det sociale sammenhold og som løfter energien. Din faglige baggrund er glemt efter få måneder. Ingen kan huske om du er uddannet på RUC, CBS, DTU eller gartnerihøjskolen – men de kan huske om du var en god kollega, om du skabte den gode stemning ved sidste personalemøde, om du er god til at motivere dine omgivelser og sætte dig mål og om du kan tage konflikterne i opløbet.

PERSONLIGT LEDERSKAB

Speakers Club afholder en lang række “åbne arrangementer” hvor du og dine kolleger og medarbejdere kan deltage alt det I ønsker – men for at imødekomme et stigende behov for at få Personligt Lederskab og selvudvikling ud til den brede organisation er vi begyndt at tilbyde en række “workshops” som leveres direkte til dig på din arbejdsplads. Du skal blot lægge lokale til og så samle personalet.

3 TIMERS UNDERVISNING

For at gøre det endnu nemmere for dig at få sat “Personligt Lederskab” på programmet i virksomheden har vi udviklet dette favorable workshop-koncept. Det hedder “Personligt Lederskab – 2-for-1 workshop”. I al sin enkelthed betyder det at du får hele 3 timers undervisning leveret af to dygtige undervisere. Men i stedet for at betale normalprisen for 2 foredragsholdere, så får du 2 for prisen på en.

LYDER DET FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT?

Ja det synes vi egentlig også, men i Speakers Club er det vores mission, at få personligt lederskab på landkortet i alle danske virksomheder og på alle niveauer. Vi ved, at hvis virksomhederne først for øjnene op for værdien af at arbejde med det personlige lederskab, får medarbejderne til at tage mere ansvar og tænke proaktivt – så vil de for alvor opleve større effektivitet, mere arbejdsglæde og større bundlinje.

2-for-1_andreas-bo-thomas-rex-frederiksen_web-2

PERSONLIGT LEDERSKAB &
FORMIDLINGENS KUNST

Find din autenticitet og lær at formidle den med power
Andreas Bo + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Der er er skrevet tykke bøger med teorier omkring retorik og formidling, men hvis du venter på at du har al teorien på plads inden du stiller dig op, så kommer du aldrig i gang. Og respekten for teorien vil virke som en klods om benet. Når man er en offentlig person, bliver man vurderet, anmeldt og kigget på fra det øjeblik, man går ud af døren.

Når du stiller dig op foran en menneskemængde, bliver du ligeledes vurderet. Men hvordan håndterer du det, når du er formidler eller inspirator, men ikke en professionel entertainer?

Kunsten er at finde din egen autencitet i formidlingen og rense ud i det, du ikke skal gøre. Det som støjer og skygger for alle de rigtige ting du gør. Nogle af de ting, du skal forholde dig til, er det, du udstråler og måden, du udstråler det på.

Bare kom i gang, så retter vi til, så du kan finde glæden ved at formidle live.
Andreas Bos foredrag handler om at forholde sig til en menneskemængde med sin egen personlige udstråling. Selvfølgelig er der teori og værktøjer, men kun til det brug at finde den måde, hvorpå DU fremstår likable. For SELVFØLGELIG har du det i dig.

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 25 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

Andreas Bo

Andreas er ikke kun en af Danmarks dygtigste skuespillere og sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon. Andreas har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Andras fik sit folkelige gennembrud i TV 2 succesen Live fra Bremen med sine parodier på kendte danskere som Kim Larsen, Ole Thestrup, Kurt Thyboe, Thomas Blachman og udenrigsminister Villy Søvndal.
Andreas Bo har været en del af den danske revy- og teaterscene siden 2004, hvor han har optrådt i store revyopsætninger som Cirkusrevyen og Pejserevyen.

Ved Zulu Comedy Galla i 2011 blev han hædret som ”Årets TV-Skuespiller” og ”Årets Komiker”.[3] Han har været medstifter af The Loyal Shakespeare Company og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange.

Andreas har været medejer af Speakers Club siden 2016

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på henholdsvis 1,5 time og 1 time, hvor der først undervises i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med autentisk formidling og hvordan man kan påvirke menneskers lyst til at købe sit budskab. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling og dit lederskab
 • Værktøjer til at blive mere bevist om formål og retning i livet, sætte dig ambitiøse mål og forståelsen af det mindset og de indsatser det kræver. Inspiration til øget personlig effektivitet og teknikker til at skabe værdifulde relationer der kan støtte dig i din udvikling.
 • Viden om hvordan vi får aflevet vores budskab med autenticitet og hvordan vi kan gøre brug af en lang række effective virkemidler. Men det hele starter med at finde den made, hvorpå du fremstår mest “likeable” og så afstemme din formidling derefter og rense ud i alt det du ikke skal gøre.
 • Et indblik i, hvordan du kan aflæser andre menneskers kropssprog

Målgruppe

 • Er du en Adm. Direktør eller ejerleder med behov for at repræsentere virksomheden uadtil i vigtige forhandlinger og det overordnede ansvar for at tegne virksomheden.
 • Er du salgs eller marketingchef eller taler du på konferencer eller seminarer, hvor din formilding er med til at tegne virksomheden og fremstille dets ydelser troværdigt og med power?
 • Har du personaleansvar og har du behov for løbende at skabe klarhed og retning for teamet og for at motivere dem i modgang og løfte dem til nye højder via din formidling.
Sadan-Spotter-du-en-logner_Jesper-Thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
NONVERBAL KOMMUNIKATION

Sådan spotter du en løgner
Jesper Bergstrøm + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Jesper Bergstrøm

er ekspert i kropsprog og nonverbale signaler og har specialiseret sig i, hvordan man kan påvirke menneskers lyst til at købe sit budskab. Desuden har han specialiseret sig i, hvordan man skaber det bedste førstehåndsindtryk, troværdighed og de bedste relationer til andre mennesker.

Jesper er uddannet og trænet i USA på ’The Body Language Institute’ v. Janine Driver, der er en af USA’s største eksperter i kropssprog og blandt andet træner FBI og CIA i løgnedetektion. Jesper har også trænet politiet og forskellige specialstyrker i løgnedetektion.

Ud over at have stiftet Jesperbergstrom.com. har Jesper blandt andet optrådt i Go’ Aften Danmark og har hjulpet virksomheder såsom Miele, Rice A/S, Coloplast, Novo Nordisk, IBM og Baresso.

Han kan om nogen få dig til at få det bedre med dig selv og give dig redskaber til at skabe et godt og vedvarende førstehåndsindtryk.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med kropssprog, nonverbal signaler og hvordan man kan påvirke menneskers lyst til at købe sit budskab. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Viden om hvad der styrer vores kropssprog og hvad du helt konkret selv kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid, troværdighed, samt hvad du kan gøre, for at blive opfattet som en likeable person
 • Et indblik i, hvordan du kan aflæser andre menneskers kropssprog

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
Bliv-en-vanebryder_Torben-Thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
VANEBRYDNING

Bliv en vanebryder
Torben Wiese + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Torben Wiese

er valgt til Danmark’s 2. mest motiverende foredragsholder og har 25 års erfaring inden for både salg, ledelse, samarbejde og forandringer og færdes lige hjemmevant i det private erhvervsliv som i offentlige institutioner, kommuner m.v. og er tidligere indstillet af DONG til Konsulentprisen®

Torben er fast ledelsesrådgiver på Danmarks største erhvervsportal jp.dk/epn.dk samt skribent for Jyllandsposten. Desuden har han medvirket som TV-vært på programmet Hjemmefronten og er en hyppig gæst i TV, radio og diverse aviser og magasiner.

Han er forfatter til bestsellerbøgerne “Bryd vanen og nå dine mål” og “Bøj fisken mens den er frisk”, og Torben har desuden udgivet onlinekurserne “Værdifulde vaner og gennemslagskraft i salget”, “Den professionelle foredragsholder og formidler” samt “Professionel videoformidling” på saxo.com

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med vaner og vigtigheden i at tænke nyt. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Få øje på vanerne i dit liv og hvordan de styrer dig
 • En fælles oplevelse af hvad der kræves i dag for at leve, overleve og ikke mindst vinde, i stigende konkurrence med stadigt mere kræsne kunder og borgere

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
 • Foredraget er for jer, der ønsker energi, motivation, værktøjer og nye tanker, samt viden om hvordan I skaber en vanebrydende organisation
Find-dine-styrker-optimer-din-personlige-ledelse_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
PERSONLIGE STYRKER

Find dine styrker & optimer din personlige ledelse
Claus Roager + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Claus Roager Olsen

Claus Roager Olsen er Danmarks mest anvendte underviser inden for Enneagrammet. Med mere end 10 års erfaring har Claus været en af de absolut største bidragsydere til at Enneagrammet i dag er alment kendt i virksomheder i Danmark.

Claus er kendt for sin enorme viden om mennesker på arbejdspladserne og i familielivet.  Hans levende undervisning er fyldt med spændende historier fra virkeligheden, der giver et meget klart billede af typerne i dagligdagen.

Erhvervsmæssigt har Claus adskillige års erfaring indenfor ledelse og salg og er i dag tilknyttet som Enneagramunderviser hos Mannaz A/S i Hørsholm samt på sin egen skole Enneagramstedet, som han stiftede i 2012.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med de ni forskellige personlighedstyper og forståelsen for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik. Alle deltagere vil i øvrigt forinden foredraget modtage en Enneagram test, som de bedes udfylde forud for selve workshoppen.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Via Enneagrammet vil du tilmed også få en indsigt og forståelse for personlighedstyperne og give dig potentiale til, at skabe dig et mere frit og afbalanceret liv, så du kan leve ud fra dine bedste medfødte kvaliteter samt skabe tolerance og accept af andres væremåder.

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, styrke dine medfødte kvaliteter, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
Skub-dine-mentale-graenser_thomas-claus_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
MENTAL POWER

Skub dine mentale grænser
Claus Markmann + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Claus Markmann

Claus har arbejdet med træning og udvikling af mennesker i mere end 10 år og har over 1000 undervisningsdage bag sig inden for det professionelle erhvervsliv.

Claus har frem til etableringen af Markmann Training været Partner og leder i en af Danmarks mest succesfulde konsulentvirksomheder inden for salgsudvikling og lederudvikling. Her var han blandt andet ansvarlig for virksomhedens organisation, samt diverse konceptudvikling. Hans primære arbejdsopgaver var dog undervisning og coaching af topledere, salgsledere, sælgere, samt servicemedarbejdere.

Inden Claus startede i konsulentbranchen, har han selv arbejdet med professionelt salg i mere end 10 år, både det kortsigtede salg, samt det langsigtede og strategiske salg. Han har blandt andet været ansat hos Kraks Forlag og Xerox A/S. Claus er selv handelsuddannet.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med salgs, leder- og konceptudvikling. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Redskaber til, at øge din personlige gennemslagskraft og modtage de nyeste værktøjer indenfor mental træning, så du derved kan øge din selvtillid og stabilitet, også når du møder modgang i svære tider

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, styrke dine medfødte kvaliteter, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
Indre-ro-yndre-styrke_henning-thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
MINDFULNESS

Indre ro – ydre styrke
Henning Daverne + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Henning Daverne

har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og personlig udvikling. Henning har undervist flere end 20.000 mennesker og betragtes i dag som en af de mest anerkendte eksperter inden for meditation.

Henning Davernes fine kunstskaber indenfor meditation og mindfulness, er lært fra hans mentor og guru, Maharajji. Henning er om nogen i stand til at kommunikere essensen af meditation på en reel og inspirerende måde. Ligegyldigt dit niveau af viden og erfaring inden for dette felt, vil Henning utvivlsomt vise dig vej mod indre fred.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med meditation og mindfulness. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Viden omkring hvad meditation i hverdagen gør ved os og hjælp til, at finde nærvær og autenticitet i lederskab

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, øge din kendskabsgrad til meditation og mindfulness, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
Human-chip-tuning_Ole-Thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
360 GRADER FUNKTIONALITET

Human chip tuning
Ole Wessung + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Ole Wessung

Ole Wessung er en af Danmarks førende sportsskadebehandlere.
Har arbejdet med adskillige nationale og internationale sportsklubber, både inde for fodbold, håndbold, ishockey, tennis og sejlads.

Rådgiver og behandler rigtig mange elite motionister, ligesom han arbejder med helt almindelige motionister.
Udover sit arbejde med “almindlige” kiropraktiske problemstillinger og sportsskader, arbejder han også målrettet med virksomhedssundhed. Ole Wessung står blandt andet bag koncepter som Falck Healthcare og Willis Healthcare og er en meget brugt foredragsholder, om alt inden for sundhed – fra rygskole og ergonomi til optimal løbestil og personlig udvikling.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med sundhed, fysisk velvære & personlig udvikling. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Viden omkring sundhed på virksomheden

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, udnytte dit potentiale bedre, implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen samt viden omkring hvordan man opnår god sundhed på arbejdspladsen?
Formalsdrevet-ledelse-med-passion_susanne-thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB,
PURPOSE & 
PASSION

Formålsdrevet ledelse med passion
Susanne Frandsen + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Susanne Frandsen

Susanne Frandsen er forfatter til bogen ”Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” (hent et gratis kapitel på www. Direktoer-dating.dk), foredragsholder, ledelsesudvikler, certificeret passionstest facilitator, coach og grundlægger af ”DirektørDating – ledelse fra hjertet”.

Hun er cand.merc i Strategi og ledelse, uddannet indenfor erhvervspsykologi, Reiki & Gaia Healer, Certificeret Passionstest Facilitator og har desuden en lang række øvrige uddannelser indenfor kinesiologi, håndtydning, drømmetydning, yoga, meditation, clairvoyance mm. Hun er desuden medlem i en ”cirkel 7” gruppe (Teori U – Otto Scharmer) med nogle af Danmarks toneangivende indenfor feltet.

Susanne har en mangeårig erfaring bag sig som Key Account Manager, ledelseskonsulent og bestyrelsesmedlem. I kombination med dén erfaring og en livshistorie med en række livskriser, brænder hun nu passioneret for og er ekspert i at sætte folk fri af deres begrænsende historier, så de kan følge deres hjerte og oversætter det med succes til topledere og deres ledelsesgrupper – samt folk, der ”bare” gerne vil være direktør i deres eget liv og mestre indre lederskab og bevidst skabelse.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med successkabelse samt ’ledelse fra hjertet’. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
 • Værktøjer til, at styrke din koncentration og skabe en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling
 • Viden omkring hvad der skal til for, at blive direktør i sit eget liv og hvordan man gøre sig fri af begrænsninger

Målgruppe

 • Er du en leder med ansvar for personaleudvikling og mener du, at lederskab er et personligt anliggende?
 • Har du ydermere et ønske om, at finde retning, blive en likeable person, skabe tillid & troværdighed, udnytte dit potentiale bedre og implementere en større grad af proaktiv adfærd i organisationen?
Soren-Glavind-Lindhardt-Thomas-Rex-Frederiksen_web

PERSONLIGT LEDERSKAB & 3 UNIVERSELLE FORRETNINGSSPROG TIL SUCCES

Konvertér viden, mål og strategier til ny varig adfærd
Søren Glavind Lindhardt  + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Søren Glavind Lindhardt

Søren Lindhardt, har gennem sin opvækst lært at skulle løse arbejdsopgaver på smartere og bæredygtigere måder. En opvækst præget af en fader med en enorm skabertrang har ført til at Søren Lindhardt har haft travlt med at udvikle forretninger og virksomheder. Siden 1986 har Søren Lindhardt været med til at skabe og udvikle virksomheder, heriblandt kan nævnes ”Keybalance”, ”KoedCon”, ”Lindhardt Datasikkerhed A/S” og seneste direktør i ”Lindhardt International A/S”. Siden 2006 har Søren Lindhardt kastet sin tid og engagement over GoMINIsite, som adm. Direktør, der leverer hjemmesideløsninger i eget CMS system. I dag hedder det Onmondo A/S og der er blevet lagt fokus på at tilbyde kunderne rådgivning omkring deres virksomhed og styrkelsen af denne, med afsæt i online marketing. Søren Lindhardt provokerer positivt og interagerer med deltagere, for at få skabt en konstruktiv dialog der skal være med til at udfordre deltagerne på deres status quo.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med successkabelse samt ’ledelse fra hjertet’. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Info kommer snart

Målgruppe

 • Info kommer snart
At-mestre-egen-motivation_Jakob-Thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB &
MOTIVATION

Sådan mestrer du din egen motivation – hvor sidder dit drive?
Jakob Palmqvist  + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Jacob Palmqvist

Som Erhvervspsykolog og foredragsholder har Jacob hjulpet og underholdt mere end 50.000.00 medarbejdere og ledere i Danmark og som en af få danske foredragsholdere også i udlandet. Jacob Palmqvists foredrag byder på en elegant grad af interaktivitet,  og de er lige så underholdende som de er inspirerende. Hans brug af historier , metaforer og ikke mindst mnemoteknikker sikrer at deltagerne kan huske pointerne i lang tid efter. Jacob starter gerne sit foredrag med at lære deltagerne op til 50 forskellige ord på få minutter der derefter agerer disposition for indlægget. Dette sikrer at alle deltagerne er involveret og engageret. Jacob har inspireret og motiveret ledere og medarbejdere fra virksomheder såsom, Mærsk,Statsministeriet, General Motors, Danfoss, Fiat, NYkredit, IBM, Danske Bank, Nordea og mange mange flere.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med successkabelse samt ’ledelse fra hjertet’. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Info kommer snart

Målgruppe

 • Info kommer snart
Pernille-Lauritsen-Thomas-Rex-Frederiksen_web2

PERSONLIGT LEDERSKAB &
INTERPERSONELLE FÆRDIGHEDER

What took you here, won’t take you there
Pernille Wengel Lauritzen  + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Pernille W. Lauritsen

er grundlægger og adm. direktør for Mindjuice. Pernille står sammen med Mindjuice Teamet bag certificereringen af næsten 1.000 Mindjuice Coaches og 120 Mindjuice Mastercoaches.Pernille var i perioden 1. juni 2008 – 1.januar 2010 valgt til præsident for den danske afdeling af ICF, International Coach Federation.En post hun valgte at stille op til, for at være med til at synliggøre hvad god coaching kræver, og hvilken forskel kompetent udøvet coaching kan gøre, når det bliver brugt med omtanke og efterlever høje etiske og professionelle standarder. Hun er selv personlig PPC-Certificeret ICF Coach.

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med successkabelse samt ’ledelse fra hjertet’. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Info kommer snart

Målgruppe

 • Info kommer snart
Rasmus-Bagger-Thomas-Rex-Frederiksen_web-2

PERSONLIGT LEDERSKAB +
MENTAL POWER

80% af succes handler om dit mindset – er det tid til en justering?
Rasmus Bagger  + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Læs Mere

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Rasmus Bagger

Rasmus Bagger er en ekstremt medrivende foredragsholder, performance coach og mental træner for topeliten i sportens verden og i erhvervslivet.
Hans historie spænder fra, tidligere europamester og mangedobbelt danmarksmester i mange forskellige sportsgrene med en hertil frustrerende traditionel tilgang til HR og ledelse fra erhvervslivet – til utraditionel succes coach som selvstændig siden 2002. Denne historie har gjort Rasmus Bagger til en internationel efterspurgt sparringspartner og rådgiver.
Hos Rasmus Bagger er alt psykologi og når du virkelig forstår dette, findes der ikke det resultat du ikke kan opnå…

Metode

Denne workshop afvikles som 2 konsekutive indlæg på hver 1,5 time, hvor der undervises først i Det Personlige Lederskab og sidenhen arbejdes i dybden med successkabelse samt ’ledelse fra hjertet’. Formen er uformel og præget af humor og en stor grad af deltagerinvolvering. Deltagerne skal forvente at blive udfordret, provokeret og vil blive udsat for både individuelle øvelser og gruppe dynamik.

Udbytte

 • Lær de mentale redskaber der sikrer dig størst mulig succes, hver dag
 • Forstå hvordan du på 2 minutter kan ændre dit mindset
 • Få sat dig krystalklare mål for 2016….og resten af dit liv
 • Lær hvorfor personligt lederskab er den vigtigste færdighed – basta
 • Lær nogle af Tony Robbins allerbedste øvelser som normalt kun fås på Mastery University eller Date With Destiny
 • Bryd de negative mønstre en gang for alle og lad de erstatte af nye, gode vaner

Målgruppe

 • Dig som gerne vil have mere ud af livet generelt
 • Alle som anerkender, at ansvaret for succes ligger i egne hænder
 • Dig som søger redskaber til at bryde et begrænsende vanemønster og tage et kvantespring
UPW-preview-Mads-+-Thomas_web

PERSONLIGT LEDERSKAB +
MENTAL POWER

80% af succes handler om dit mindset – er det tid til en justering?
Rasmus Bagger  + Thomas Rex Frederiksen

Pris kr. 25.000

Thomas Rex Frederiksen

er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.
Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

 

Rasmus Bagger

Rasmus Bagger er en ekstremt medrivende foredragsholder, performance coach og mental træner for topeliten i sportens verden og i erhvervslivet.
Hans historie spænder fra, tidligere europamester og mangedobbelt danmarksmester i mange forskellige sportsgrene med en hertil frustrerende traditionel tilgang til HR og ledelse fra erhvervslivet – til utraditionel succes coach som selvstændig siden 2002. Denne historie har gjort Rasmus Bagger til en internationel efterspurgt sparringspartner og rådgiver.
Hos Rasmus Bagger er alt psykologi og når du virkelig forstår dette, findes der ikke det resultat du ikke kan opnå…