Om Speakers Club

OM SPEAKERS CLUB  SKAL FREMHÆVES AT VI ER ET VÆKSTUNIVERS FOR PRIVATPERSONER, PROFESSIONELLE OG VIRKSOMHEDER, DER HAR TAGET EN BESLUTNING OM KONTINUERLIGT AT UDVIKLE SIG – SOCIALT, FYSISK, ÅNDELIGT OG MENTALT.

 

Se video om Speakers Club

Speakers Club er et professionelt strategisk community, hvor du kan pleje og udvikle dine medarbejdere, kunderelationer og partnerskaber.  Samt skabe nye relationer. Med vores ydelser og arrangementer ønsker vi at inspirere og hjælpe vækstorienterede personer og virksomheder til at nå deres fulde potentiale i et unikt fællesskab af ligesindede

Alle aktiviteter er tilrettelagt, så du får indhold af høj international standard leveret på en underholdende måde. Målet er, at ethvert møde med Speakers Club – uanset omfang og karakter – har forøget din sociale, mentale og professionelle kapital.

DIT PERSONLIGE LEDERSKAB
VORES PASSION

sc-circle1

Vi tror på, at det er vores personlige lederskab, der gør os i stand til at sætte ambitiøse mål – og nå dem. Det er vores personlige lederskab, der giver os energi og mentalt overskud til at håndtere modgang og disciplinen til at blive ved, når det gør ondt.

  • Vi tror på, at nøglen til succes er det personlige lederskab
  • Vi tror på, at det er vores evne til at tage ansvar og handle proaktivt der gør os til effektive ledere i vores liv og på vores arbejdsplads
  • Vi tror på, at det er vores personlige lederskab der sætter vores faglighed i spil – ikke vores faglighed 
  • Vi tror på, at du muligvis bliver ansat på din faglighed, men du bliver fyret på din personlighed

Det er vores evne til at fokusere, til at sige fra og til at arbejde disciplineret, der skaber effektivitet og arbejdsglæde, og forebygger stress og konflikter.

Vi kan leve livet uden personligt lederskab, men det bliver bare på andre folks præmisser. Det handler om være proaktiv i stedet for reaktiv. Om at tage ansvar og side ved rattet i stedet for på bagsædet. Vores passion er dit personlige lederskab, som vi udfordrer, inspirerer og tilføre værdi og energi gennem events med top speakers fra hele verden.

Så simpelt er det

Alle virksomheder og privatpersoner anbefales at et grundkursus i personligt lederskab, inden de bruger en krone mere på et fagkursus. Vil du vide mere om Speakers Club, så gå til håndplukket indhold om Speakers Club.  Du er også velkommen til at kontakte os nu!

Handelsbetingelser

I vores handelsbetingelser kan du læse om vilkår og betingelser for et medlemskab af Speakers Club.

HÅNDPLUKKET INDHOLD OM SPEAKERS CLUB
VORES PASSION

MENTAL POWER

Læs Mere

Først og fremmest arbejder vi med mental power, nemlig at skabe positive forandringer i dit ubeviste og beviste sind. Ofte bruger vi alt for meget tid på at tænke negativt i stedet for at bruge vores mentale energi på at tænke positivt.

SOCIAL SKILLS

Læs Mere

Vi arbejder både med den verbale og non-verbale kommunikation, vores empatiske intelligens, som kan udvidet livet igennem samt vores taktiske og strategiske networking skills. Networking er en af de mest effektive succes-redskaber, men kun 1 ud af 100 har en strategi. Kropssproget er afgørende vores vores evne til at skabe tillid, lukke ordren eller vinde prinsessen - her ligger et stort potentiale. Evnen til at tale foran større forsamlinger er en af de mest effektive ledelsesmæssige og salgsmæssige redskaber - en disciplin der er forbundet med frygt for de fleste.

SPIRITUALITY

Læs Mere

Der skal helst være en større mening med livet end blot at gå på arbejdet. Når du står på toppen af Maslow-pyramiden, så starter den egentlige udvikling, så bevæger du dig ind i de højere bevidsthedniveauer. Hvad er dit formål og gør du en forskel for andre end dig selv - for samfundet, for dit land, for miljøet. Hvad er dit why?

PHYSICAL ENERGY

Læs Mere

Uden fysisk energi har vi ikke brændstof til vores udviklingsrejse og en vigtig forudsætning for vores mentale helbred og vores succes i livet. Kropsbevidsthed, fysisk træning, kost og ernæring er vigtige discipliner til at optimere vores energi. Søvn og åndedrætsteknik ligeledes. Tag ansvar for din energi og få en succes-strategi.

WEALTH MANAGEMENT

Læs Mere

En sund økonomi handler meget mindre om komplekse teorier end det handler om personligt lederskab, disciplin og prioritering. Man bliver ikke nødvendigvis lykkelig af at være rig, men hvis man ellers har styr på sine værdier, sætter sig ambitiøse mål og skaber meningsfulde relationer så kan en sund økonomi være med til at bringe dig nærmere målet. Økonomisk uafhængighed skaber selvtillid og ro og livslang læring koster penge.

BUSINESS MASTERY

Læs Mere

Uanset om du er leder eller ejerleder så har andre trådt dine skridt før dig, tænkt dine tanker før dig. Adgangen til de mest effektive succes-strategier for din markedsføring, fundraising, for dit salg eller forhandlingsteknikker kan spare dig for mange dyre lærepenge og tid. Speakers Club arbejder sammen med en række af verdens dygtigste business-mentorer.

TIME MANAGEMENT

Læs Mere

Lang de fleste danskere kunne gøre deres arbejde på den halve tid. Evnen til at ændre sit mindset fra at være reaktiv til at blive proaktiv og tage ansvar over sin tid og sin kalender er en af de vigtigste nøgler til succes. Time is money og alt for meget tid bliver spildt, tid som vi aldrig får tilbage. Vores anskuelse af tid er samtidig en af de vigtigste forskelle på om vi får udrettet noget i livet eller om vi konsekvent udskyder til i morgen.

PERSONAL STRENGTH

Læs Mere

At kende og forstå sine styrker og svagheder kan være en effektiv genvej til større resultater. Hvordan kan du forstærke dine styrker yderligere og skjule dine svagheder - men langt de færreste kender deres styrkeprofil, deres læringsstil, deres intelligensprofil og dette kendskab er et vigtigt fundament for at kunne tage ejerskab og skabe retning for sin udvikling.

GOAL SETTINGS

Læs Mere

En forudsætning for at nå sine mål er et tydeliggøre disse - en disciplin som langt de færreste mestrer. Goal setting er en vigte af teknikker der skaber klarhed over dine mål - uanset om de er professionelle, private, i relation til økonomi, relationer eller noget helt andet. Lær også hvordan du aktiverer hele hjernen og forstå den disciplin der skal til for at nå sine mål.


Spørgsmål om Speakers Club?

(+45) 33 31 89 81
[email protected]