Personlig Karma - Nyheder - Speakers Club Nyheder - Personlig Karma - Speakers Club
 

Personlig Karma

Thomas Rex Frederiksen møder Christian Stadil og Sofia Manning til en snak om nærvær, flow, passion og personlig karma i forbindelse med deres bogudgivelse og forud for deres optræden på Speakers Clubs Fyraftens-program.

Personlig udvikling var indtil for ganske få år siden begrænset til de få. Dem, som befandt sig øverst i Maslows pyramide, og som havde det tidsmæssige overskud og de økonomiske ressourcer til at forfølge den bedste udgave af sig selv.

Men med udbredelsen af internettet og hele coachingbevægelsen er selvudvikling blevet både økonomisk tilgængelig og håndgribelig for de fleste. Samtidig er personlige kompetencer gået fra at være en ren privatsag til at blive corporate og efterspørges i dag i lige så høj grad som faglige færdigheder, når
danske arbejdsgivere ansætter nye medarbejdere.

To af de personligheder, der for alvor har været med til at sætte personlig udvikling på landkortet i Danmark, er Hummel-direktør Christian Stadil og coach Sofia Manning, som sammen netop har udgivet en bog, og derfor har vi bedt dem hjælpe os med at kaste lys over personlig karma.

LÆS HELE ARTIKLEN I LA MEDIA HER