Lev godt med forandringer

By 26. July 2017
24. April 2018 16:45 - 19:15

24. April 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark.

25. April 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

  • Indsigt i den nyeste hjerneforskning, og hvordan vi kan ændre sejlivede vaner
  • Forståelse af forhindringer, og hvad de typisk bunder i
  • Redskaber til at gøre forandringer til succesoplevelser
  • Nøglen til at styrke gode vaner og svække uhensigtsmæssige vaner
  • En underholdende og forrygende workshop med to topperformere

Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring, lyder et kendt citat, som de fleste kender. Men er det sandt, at forandring kun er negativt, eller kan forandringer opleves positivt?

Sociolog, iværksætter og pionér inden for anvendt hjerneforskning Anette Prehn og serieiværksætter og radiomand Mads Vangsø sætter spotlys på at ændre det, der for mange er en instinktiv modvilje mod forandringer.

Anette Prehn forklarer knivskarpt, humoristisk og engagerende, hvordan vi med den nyeste hjerneforskning og brugbare redskaber kan gøre hjernen til en medspiller i stedet for en modspiller af forandringer.

Mads Vangsø fortæller underholdende og ud fra 25 års erfaring med at udvikle, forandre og genopfinde om egne erfaringer og indsigter, der kan hjælpe os til at forstå og håndtere dybdegående forandringer på arbejde og i livet.

Gå ikke glip af denne workshop, hvor du får viden og redskaber til at implementere vellykkede forandringer i organisationen og dit eget liv. Måske ender du med at se forandringer i et helt andet lys.

Mød speakerne

Om Anette Prehn

Anette Prehn er en af Danmarks mest elskede videnskabsformidlere. Hun udvikler metaforer og jordnære metoder, så viden om hjernen rent faktisk kan bruges til noget i hverdagen. Bl.a. har hun skrevet fem bøger om hjernens spilleregler, heriblandt bestseller-serien HJERNESMART inkl. Hjernesmart Ledelse.

Anettes formidlingsstil er boblende, skæv og engagerende. Hun har skrevet 12 sange om hjernen og er p.t. i gang med at skrive 7 minibøger på 24 sider om hjernens spilleregler – så ALLE kan være med. Anette driver på 13. år virksomheden Centre for Brain-Based Leadership and Learning og har bl.a. Novo Nordisk, Siemens og Danske Bank som kunder.

Om Mads Vangsø

Mads har elsket at slå sig løs i radioen, men han har alligevel også nået at lave omkring 300 TV programmer. Mads har været vært på alt fra første omgang af Big Brother til Kronprinseparrets Kulturpris, Melodigrandprix, sketchprogrammet Gu’skelov Du Kom, Argh, Det Gjorde Jeg Bare Ikke” og meget mere.

Mads har også tegnet og bygget sommerhuse. Han har læst økonomi på Handelshøjskolen, Jura på universitetet, skrevet reklamefilm, startet et af Danmarks første e-learnings firmaer, og hjulpet tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, med at inddrage internettet i en demokratisk proces i en valgkamp.