Lær nogle af Tony Robbins bedste strategier og redskaber – AAR

By 12. June 2017
Gratis adgang til nogle af Tony Robbins bedste strategier og redskaber
9. August 2017 16:45 - 20:15 Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup

Category: Kurser

Målgruppe

  • Alle der interesserer sig for personlig udvikling og som gerne vil have værktøjer til at blive en bedre version af sig selv
  • Alle der mangler inspiration og en venlig hånd til at træffe livets svære valg
  • Iværksættere og erhvervsledere
  • Coaches, rådgivere, konsulenter og andre der arbejder med undervisning og udvikling af andre mennesker
  • Dig som overvejer at deltage på UPW eller DWD med Tony Robbins og som gerne vil vide mere forinden

Udbytte

  • Få svar på om UPW eller DWD er noget for dig
  • Få en masse konkret inspiration og redskaber til din personlige udvikling
  • Få en god debat om begrebet personlig udvikling
  • Få svar på alt om priser, finansiering, hotel, transport
  • Få en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for personlig udvikling

Få redskaberne til at skabe din sande retning i livet og få adgang til nogle af Tony Robbins’ bedste strategier og redskaber med to af Danmarks mest erfarne coaches Thomas Rex Frederiksen og Kim Kampp.

 

Thomas Rex Frederiksen er Agent for Tony Robbins i Norden, og Kim Kampp står blandt andet bag metodikken Det Mentale Kompas.

Til dette gratis event får du en introduktion til det banebrydende selvudviklingsværktøj Det Mentale Kompas og en forsmag på verdens 2 største selvudviklingsseminarer Unleash The Power Within og Date With Destiny med verdens største Success og Life coach Tony Robbins. Tony Robbins har hjulpet mere end 50 millioner mennesker igennem hans karriere.

Du får med andre ord undervisning i nogle af de nyeste værktøjer inden for personlig udvikling og adfærdsmodeller.

Er du i tvivl om, hvorvidt Robbins er noget for dig, så er denne inspirationsaften en fantastisk anledning til at få svar på en masse spørgsmål om UPW, DWD, Tony Robbins og personlig udvikling i almindelighed.

Få en masse effektive værktøjer med hjem, mød en masse spændende mennesker og hør mere om henholdsvis UPW og DWD

Meet the Speakers

Om Thomas Rex Frederiksen

Stifter af og talerør for Speakers Club – Dit Mentale Fitnesscenter. Konferencier, skribent, serie-entreprenør & Business-mentor. Thomas har arbejdet med de dygtigste undervisere og foredragsholdere fra Danmark og udlandet indenfor alle afkroge af personlig lederskab og vækst. Han kender og forstår om nogen vigtigheden af at identificere personlige mål, definere sine værdier og det personlige lederskab – uanset om det handler om den mentale, sociale, fysiske, åndelige eller økonomiske vækst. Thomas har tidligere bl.a. stiftet Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North og har selv deltaget på UPW 4 gange og ligeledes på Robbins Wealth Management.

Om Kim Kampp

Kim Kampp er indehaver af virksomheden House of Visions og har gennem de sidste 10 år coachet alt lige fra private til virksomheder i og udenfor Danmark. Herudover er Kim manden bag det banebrydende selvudviklingsværktøj Det Mentale Kompas og virksomhedsværktøjet Erhvervskompasset samt salgsmetodikken S.O.S. Sandheden om salg.

Kim er direkte og handlingsorienteret i sit arbejde med coaching og har en speciel passion for at danne bro mellem det man vil og hvor man er i dag. Udover sin coaching virksomhed, har Kim startet 15 forskellige virksomheder i flere forskellige brancher, og konsulteret hundredvis af selvstændige i et utal af brancher.

Tony Robbins

Forestil dig at blive ramt af lynet med en positiv energi der kan og vil forandre og forbedre alt. Forestil dig at se lyset, at forstå meningen med det hele. Forstil dig en fantastisk inspiration, de stærkeste værktøjer til at udnytte dit potentiale, at opdage dine virkelige indre styrker og at nå dine vildeste drømme og mål. Forestil dig nu at dette ikke blot skal være en forestilling i dit sind, men din virkelighed. Tony Robbins er med sikkerhed den største kapacitet i verden til sikring af denne virkelighed.

Er du ikke medlem, men vil gerne være det, så kontakt os på 3331 8981

Tony Robbins Preview AAR - EVENT REGISTRATION