facebook_pixel

God Karma eller Benhård Business?

By 18. april 2017
28. august 2017 16:45 - 28. februar 2017 19:15

AUGUST 28, 2017

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 10, 2100 København Ø, Denmark

AUGUST 30, 2017

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

Kom til en aften, hvor to forskellige visionære ledere fortæller om vejen til en passioneret virksomhed. Lær om:

  • Hvornår det betaler sig at være “a good guys company”
  • Hvordan du tiltrækker de bedste og skaber en stærk kultur.
  • Visionær ledelse, som giver bonus på den lange bane.
  • Hvilke gråzoner du skal være opmærksom på.

Det er blevet god business at opføre sig ordenligt som virksomhed. What goes around comes around og integritet og dyder hyldes i flere og flere virksomheder. De dygtigste medarbejdere tiltrækkes af godt lederskab, gode værdier og integritet og hvis du skal udvikle din virksomhed er det afgørende at kunne tiltrække de bedste hoveder.

Hvem gider bygge sin succes på andre menneskers elendighed? I hvert fald ikke de bedste. Efterhånden er det blevet god business at opføre sig ordenligt som virksomhed, at have integritet og dyder blandt sine principper, fremfor fx grådighed og egoisme. I hvert fald tyder alt på, at de bedste folk tiltrækkes af integritet og udvikling af potentiale.

Men det kræver mere end bare ønsketænkning og små tiltag hist og her.

At skabe en virksomhed fuld af god karma, kræver en vedholdende indstilling til værdier, som skal overholdes, selv når det er fristende at lade være. Mest af alt kræver det en leder, som går forrest.

Man har utrolig meget indflydelse som leder, ligesom et saltkorn i et stykke råddent kød, så uanset hvilken situation du befinder dig i, har du et valg om, hvad der er rigtigt at gøre. Men det er nemmere sagt end gjort, at fastholde sine principper, fremfor at gå til modangreb, når man føler sig uretfærdigt behandlet.

Udbytte

Kom til en top inspirerende aften, hvor to forskellige visionære ledere fortæller om, hvordan de har valgt at gå mod strømmen i forhold til investering i medarbejdere, at tjene mindre på den korte bane, for at vinde på den lange.

Begge har de opbygget nogle af de største virksomheder indenfor deres branche, og vejen har været ladet med værdier henholdsvis it-giganten 7N med lige knapt 800 ansatte og Mindjuice Academy, som har stået bag mere end 300 non-profit projekter, og uddannet hundredvis af leder i visionært lederskab.

Vi kender alle grå-zone situationer, som kalder på integritet og lederskab, klassiske situationer hvor det er nemt at falde i eller vende kinden til. Hvad er det for situationer, som ofte føles udfordrende, og hvordan står man fast på ”bløde” værdier uden at miste sit lederskab.

På aftenen vil du få hands-on øvelser med hjem, så du kan praktisere, hvis du ønsker at udvikle god karma som leder.

Mød speakerne

Om Pernille W. Lauritsen

Direktør og Partner i Mindjuice Academy

Pernille W. Lauritsen er siden 2006 stifter og CEO af Mindjuice Academy, en af Danmarks førende kursusvirksomheder og non-profit enheden Unge Akademiet.

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice ApS. Siden Pernille stiftede Mindjuice i 2006 er det gået stærkt. Med kunder i både Danmark, USA og Mellemøsten er . Mindjuice er i dag blandt de største coachingfirmaer i Europa. I 2016 blev Pernille udvalgt i top 40 af PWC i opløbet om at være årets ejerleder. Hun er kendt for sit visionære arbejde, er forfatter til 4 bøger, samt stifter af non-profit projektet Ungeakademiet, der styrker unges lederskab, selvværd og robusthed.

Hun er tidligere præsident for ICF, International Coach Federation.

Om Jeppe Hedeaa

Direktør og Partner i 7N

Jeppe er bestyrelsesformand og partner i landets største IT konsulentvirksomhed 7N med mere end 500 ansatte i 6 lande. Jeppe overtog I 1998 vidensvirksomheden 7N A/S, som dengang talte under 20 medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden knap 500 it-specialister og har afdelinger i otte lande. Kunderne tæller nogle af de største virksomheder i verden – blandt andet National Health Service og en af verdens største banker, HSBC. Virksomhedens stabile vækst tilskrives en række klokkeklare værdier, principper og dyder som selskabet ledes efter. Jeppe er kendt for sit værdibaserede arbejde og har ved siden af virksomheden stiftet rådet United Democrats, som samler lærde fra forskellige trosretninger for at skabe øget forståelse og fred i verden.

Ticket TypePriceCart
Aug 30, 2017-God Karma eller Benhård Business? - CLUBDINNER250,00 DKK


Tilføj til kurv

Aug 30, 2017-God Karma eller Benhård Business? - STANDARD0,00 DKK


Tilføj til kurv

Aug 28, 2017-God Karma eller Benhård Business? - CLUBDINNER250,00 DKK


Tilføj til kurv

Aug 28, 2017-God Karma eller Benhård Business? - STANDARD0,00 DKK


Tilføj til kurv