Bliv din EGEN Obama

By 23. March 2017
Bliv din EGEN Obama
31. May 2017 09:00 - 3. June 2017 17:00 Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby

Early Bird Price

11.995 dkk Regular Price: 18.500 dkk

Early Bird Price for Members

9.995 dkk Regular Price: 18.500 dkk

Category: Kurser

MÅLGRUPPE

Ledere, mellemledere, ejerledere og andre (fx foredragsholdere in spe), der gerne vil mestre public speaking og skal formidle et vigtigt budskab for større eller mindre forsamlinger.

PRAKTISK

Idrættens Hus, Brøndby

 • Begrænsede antal pladser. Max 18 deltagere
 • Forplejning er inkluderet alle dage

The most powerful person in the world is the storyteller. The storyteller sets the vision, values and agenda of an entire generation that is to come.” – Steve Jobs

Som succesfuld leder skal du have folk til at følge dig, til at gå ind for dit budskab og følge din retning. Du skal kunne skille dig ud fra konkurrenterne, og du skal udadtil kunne tegne retningen og fremtiden for din virksomhed. Ét af de vigtigste strategiske værktøjer til at opnå dette er via PUBLIC SPEAKING: Dét at kunne stille sig op på en scene – stor eller lille – og levere en kraftfuld, autentisk og overbevisende præsentation, der indgyder tillid til dig som person, dit budskab og dermed også din virksomhed.

Der er to ting, folk altid husker, når de er på eksempelvis konferencer: Forplejningen og ham/hende, der selvsikkert og energisk præsenterede sine budskaber fra scenen. Den person husker vi. Evnen til at være den person, der mestrer public speaking, rummer DU også, men måske har du endnu ikke fundet ham eller hende?

På dette kursus sætter vi den enkelte taler/formidler i fokus.

Ingen er i tvivl om værdien af public speaking og levende formidling i forhold til informationer på skrift. Evnen til at kunne viderebringe et budskab med indlevelse og passion, og oven i købet med muligheden for at gribe situationen, og løbende ændre sin betoning, inderlighed, argumenter og humor i forhold til modtagerens skiftende reaktion er uvurderlig. På samme måde er værdien af den umiddelbare reaktion fra en levende forsamling, en langt mere berigende feed back, end svar-mails, meningsmålinger og personale/forbruger-tilfredshedsundersøgelser, hvor du ikke kan se afsenderen. Du har din egen mulighed for at skabe troværdighed, inspiration, tillid og samtidig udtrykke handlekraft, respekt, empati ved at kunne formidle til andre mennesker via din tale. Hertil kommer naturligvis de kommercielle interesser ved god formidling: Salg og markedsføring.

Alligevel er det at tale og public speaking stadig for mange forbundet med pligt og måske frygt. Det opfattes som en klods om benet. Og I stedet for at benytte muligheden til at viderebringe dét budskab man har, så bliver det for mange noget, “som skal overstås”. Vi vil gerne ændre din taletid fra en sur pligt, til en gylden mulighed!

UDBYTTE

På dette kursus gennemgår vi alle de tekniske hjælpemidler, som en public speaker/formidler har brug for i sin værktøjskasse. Det være sig taleskrivning, kropssprog, retorik, betoning, brug af humor osv. Men derudover kigger vi ned i din personlige værktøjskasse. Dine personlige styrker. Hvad har du, som folk vil lytte til? Hvordan skiller du dig ud fra mængden af alle de andre talere, som også har lært, hvordan man holder krop, hænder og stemmeleje i samme fastlåste indstilling for at fremstå optimalt efter forskrifterne? Hvordan bliver du en ener – eller rettere hvordan bliver du DIG SELV – foran en forsamling? Hvordan finder eller genfinder du glæden ved at formidle med udgangspunkt i egne aktiver? DIN værdi og DIN personlighed som udgangspunkt, og dertil hjælp fra erfaring, videnskab og læren i retorik.

Kurset vil ændre dit fokus fra at stille spørgsmålet: “Hvordan gør MAN?” til “Hvordan gør JEG?” Og I stedet for at spørge: “Hvad SKAL jeg?” vil du fremover spørge: “Hvad VIL jeg?” “Hvad KAN jeg?”.

Har du hørt en Richard Branson, en Tony Robbins, en Obama tale og ærgret dig over, at det ikke er dig, der leverede den der forrygende tale, som gjorde indtryk – gjorde en forskel? Måske har du oven i købet talegaverne i orden, men holder dig tilbage af frygt for at stå på scenen? Men med nogle relativt enkle greb, kan vi vende frygt til stolthed, lade vores budskab leve og blive vores egen Obama.

Morgendagens vindere er de virksomheder, der kan skille sig ud fra mængden, skabe rapport til kunderne og vinde de bedste medarbejdere. En leder, som tager scenen og holder engagerede, kraftfulde og personlige  indlæg bliver altid husket og fulgt. Public speaking er en fantastisk måde at skille sig ud på som leder og vise sine visioner og sit engagement.

Dette lærer du på kurset:

  • Hvordan du holder en ekstraordinær og vedkommende tale
  • Hvordan du holder en tale, der engagerer og modtageliggør dit publikum
  • Hvordan du bliver en karismatisk taler
  • Hvordan du får udtrykt din personlighed, når du taler, så det bliver autentisk
  • Hvordan du kontrollerer den eventuelle angst og bekymring du har ved at tale offentligt, og gør det til en naturlig og givende oplevelse med muligheder frem for begrænsninger.
  • Hvordan du forbereder dig til forskellige former for public speaking (salg, undervisning, keynote-taler, taler for lukkede grupper som 
medarbejdere, bestyrelse mm.)
  • Hvordan du målretter dine taler til forskellige målgrupper
  • De grundlæggende kommunikationsmodeller
  • Hvordan du bruger din EGEN stemme, krop og dine følelser optimalt
  • Undervisningen vil bestå af teori, personlig 1:1 træning, gruppetræning, improvisationsøvelser på scenen og optræden på scenen foran et live-publikum

Meet the Speakers

Skuespiller og formidler Andreas Bo og personligt lederskabs-ekspert Thomas Rex Frederiksen. Tilsammen er de et power-house af viden, ekspertise og kilometer i benene inden for kommunikation og formidling i relation til business og virksomhedsledelse.

Thomas Rex Frederiksen

Om Thomas Rex Frederiksen

Team coach

Founder af Speakers Club, underviser, foredragsholder, serie-entrepreneur og business-mentor. Thomas er en af Danmarks førende eksperter inden for personligt lederskab, og han har arbejdet med personlig udvikling og leder-udvikling i mere end 20 år.

Thomas har med 9 år som frontfigur i Danmarks største og mest besøgte foredragsvirksomhed stået på scenen flere gange end de fleste. Han har undervist og holdt foredrag sammen med nogle af verdens allerstørste navne og gør det op mod 100 gange om året. Der er ikke den situation, han ikke har været i, så han har en skatkiste af erfaringer i både, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Thomas er en efterspurgt business mentor i Danmark og sidder også i bestyrelsen i flere succesfulde startups og virksomheder i vækst i Danmark.

Om Andreas Bo

Team coach

Skuespiller, Komiker og underviser i formidling og personlig fremtoning:

Andreas Bo er I offentligheden nok bedst kendt som skuespiller/komiker/parodist/Improvisator i bl.a. Life Fra Bremen, Cirkusrevyen, Rundt På Gulvet og div. soloshows. Han er selvlært indenfor skuespilleriet, men har en uddannelse som herreekviperingshandler og har igennem hele sin karriere brugt sin baggrund i erhvervslivet som løftestang til sin øvrige karriere. Således har andreas undervist cand. mag.’er i omstillingen fra teoretisk viden til formidling. Endvidere fungeret som konsulent for politikere og erhvervsledere i tekstskrivning, fremtoning og personlig formidling af vigtige budskaber.

Andreas Bo driver til dagligt Loyal Group ApS, som er paraply for en række virksomheder indenfor så forskellige ting som TV- og teater-produktion, investering, web-bureau og endda oprettelse og vedligeholdelse af grønne arealer.

Andreas Bo er bestyrelsesmedlem og medejer af Speakers Club siden 2016.

Om Thomas Urhskov

Team coach og gæsteunderviser

Er nok primært kendt i offentligheden som værten, der er vild med skiløb. Men Thomas, der er journalist, har faktisk det sorte bælte i kommunikation. Han underviser til daglig i medietræning, kommunikation, storytelling mm.

Testimonial

* All prices exclude VAT
** If you’re not already a member, please contact us at 3331 8981

Ticket Type Price Cart
Bliv den næste Obama - STANDARD 18.500,00 DKK 11.995,00 DKK


Add to cart