Overraskelse-Maj 2018

By | | No Comments
29. May 2018 16:45 - 19:15 Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

* All prices have VAT included
** As a member of Speakersclub you will get a 15% discount
*** If you’re not already a member, please contact us at 3331 8981

Lev godt med forandringer

By | | No Comments
24. April 2018 16:45 - 19:15

24. April 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark.

25. April 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

 • Indsigt i den nyeste hjerneforskning, og hvordan vi kan ændre sejlivede vaner
 • Forståelse af forhindringer, og hvad de typisk bunder i
 • Redskaber til at gøre forandringer til succesoplevelser
 • Nøglen til at styrke gode vaner og svække uhensigtsmæssige vaner
 • En underholdende og forrygende workshop med to topperformere

Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring, lyder et kendt citat, som de fleste kender. Men er det sandt, at forandring kun er negativt, eller kan forandringer opleves positivt?

Sociolog, iværksætter og pionér inden for anvendt hjerneforskning Anette Prehn og serieiværksætter og radiomand Mads Vangsø sætter spotlys på at ændre det, der for mange er en instinktiv modvilje mod forandringer.

Anette Prehn forklarer knivskarpt, humoristisk og engagerende, hvordan vi med den nyeste hjerneforskning og brugbare redskaber kan gøre hjernen til en medspiller i stedet for en modspiller af forandringer.

Mads Vangsø fortæller underholdende og ud fra 25 års erfaring med at udvikle, forandre og genopfinde om egne erfaringer og indsigter, der kan hjælpe os til at forstå og håndtere dybdegående forandringer på arbejde og i livet.

Gå ikke glip af denne workshop, hvor du får viden og redskaber til at implementere vellykkede forandringer i organisationen og dit eget liv. Måske ender du med at se forandringer i et helt andet lys.

Mød speakerne

Om Anette Prehn

Anette Prehn er en af Danmarks mest elskede videnskabsformidlere. Hun udvikler metaforer og jordnære metoder, så viden om hjernen rent faktisk kan bruges til noget i hverdagen. Bl.a. har hun skrevet fem bøger om hjernens spilleregler, heriblandt bestseller-serien HJERNESMART inkl. Hjernesmart Ledelse.

Anettes formidlingsstil er boblende, skæv og engagerende. Hun har skrevet 12 sange om hjernen og er p.t. i gang med at skrive 7 minibøger på 24 sider om hjernens spilleregler – så ALLE kan være med. Anette driver på 13. år virksomheden Centre for Brain-Based Leadership and Learning og har bl.a. Novo Nordisk, Siemens og Danske Bank som kunder.

Om Mads Vangsø

Mads har elsket at slå sig løs i radioen, men han har alligevel også nået at lave omkring 300 TV programmer. Mads har været vært på alt fra første omgang af Big Brother til Kronprinseparrets Kulturpris, Melodigrandprix, sketchprogrammet Gu’skelov Du Kom, Argh, Det Gjorde Jeg Bare Ikke” og meget mere.

Mads har også tegnet og bygget sommerhuse. Han har læst økonomi på Handelshøjskolen, Jura på universitetet, skrevet reklamefilm, startet et af Danmarks første e-learnings firmaer, og hjulpet tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, med at inddrage internettet i en demokratisk proces i en valgkamp.

Hvor i hjernen sidder arbejdsglæden?

By | | No Comments
20. March 2018 16:45 - 19:15

20. Marts 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

22. Marts 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark.

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

 • Et grundigt indblik i, hvordan du motiverer dig selv og dine medarbejdere
 • Forståelse for, hvordan det energidrænende vendes til positiv energi og succeser på arbejdspladsen
 • Teknikker til at oversætte dit engagement til dine medarbejdere
 • Forstå hvorfor at arbejdsglæden er det vigtigste vi mennesker har
 • Indblik i krybdyrhjernen og den basale motivation

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, vi lever endda længere.

Motivation og glæde er to vigtige elementer at have med sig på arbejdspladsen. Men når engagement, succesoplevelser og energi udebliver fra hverdagen, er det tærende på motivationen for at tage på arbejde. Pludselig bliver det lønnen, der motiverer fremfor selve arbejdsopgaverne. Du befinder dig i en farezone, hvor arbejdsglæden udebliver. Men heldigvis er der hjælp at hente.

En høj motivation fører til en høj arbejdsglæde, der dermed fører til overskud. Du bliver klædt på til både at hjælpe dig selv og dine kollegaer på vej. For hvor meget er din arbejdsglæde værd, hvis dem omkring dig er et helt andet sted, hvor de ikke kan finde glæden og motivationen frem?

Mød speakerne

Om Peter Lund-Madsen

Peter Lund Madsen er uddannet læge med speciale i psykiatri. Han har udgivet utallige videnskabelige artikler både på dansk og engelsk, og har desuden været et kendt ansigt i forskellige tv- og radioprogrammer. Mange forbinder ham også med sin bror, Anders Lund Madsen, og disse to brødre har også lavet teater sammen.

I de seneste år har han ligeledes udgivet forskellige bøger. Peter Lund Madsen vil på sin egen nærværende måde fortælle om hjernens univers, og give dig, som deltager, et spændende indblik i hvordan hjernen agerer, når vi lærer, og hvilke mekanismer der derved opstår.

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2 og TV2 NEWS, chefredaktør på JydskeVestkysten og mediedirektør i DR. Mikael Kamber har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

Han er nok mest kendt som en af landets bedste og mest brugte ordstyrere, men nu bringer han også et brag af et foredrag på banen.

Mikael har tidligere udgivet bogen ’Vi er bedst, når vi er glade’.

Løvens hule

By | | No Comments
27. February 2018 16:45 - 19:15

27. Februar 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

28. Februar 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

 • Indblik i hvorfor nogle bliver en succes og andre fejler
 • Indsigt i hvordan en iværksætter tænker og agerer
 • Forstår en iværksætters DNA

Hvad skal der til før man bliver en succes? Og hvordan tackler man modgang, når intet ser ud til at fungere eller lykkes.

Jesper Buch & Birgit Aaby har begge deltaget i DR’s populære iværksætter-program ”Løvens hule – Sæson 3”, hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

Til denne fyraftens-workshop vil Jesper Buch og Birgit Aaby fortælle deres imponerende historier om Just-Eat, Miinto, Combi-Service og mange flere virksomheder, som de med stor succes vækster.

Jesper Buck begyndte  i en kælder i Kolding sit erhvervseventyr, der senere blev til Just-East, som er en af verdens største E-handels successer.

Birgit Aaby tager os  med på et eventyr, hvor hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden imod alle odds og fordomme.

Fælles for begge er, at arbejdsglæden, drivet og engagementet skal være enormt, hvis man skal opnå succes som iværksætter. Både Jesper og Birgit fortæller om modgang og medgang og deler ud af egne erfaringer i form af mange guldkorn, du selv kan bruge;

• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Du vil gå fra denne workshop med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Mød speakerne

Om Jesper Buch

Jesper Buch er manden bag storsuccesen Just Eat og en lang række af andre virksomheder herunder Miinto og Gomentor.

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som sparker motivation og en masse inspiration ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

En ærlig, hård og inspirerende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret.

De som har oplevet det populære foredrag med Jesper Buch, eller har læst hans selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Ikke så underligt, at hans mantra er: What ever it fucking takes!…PAS PÅ…

Hans energi smitter!

Om Birgit Aaby

Birgit Aaby er en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere og kendt som en af de fem paneldeltagere og investorer i DR’s populære iværksætterprogram Løvens Hule, hvor hun og de andre ”iværksætter-løver” investerer i spirende iværksætterprojekter.

Birgit er eksemplet på, at man godt kan være en succesfuld iværksætter, stå i spidsen for en fremadstormende virksomhed, og samtidig være en god mor.

Efter sin studentereksamen flyttede Birgit Aaby fra Mors til København, hvor hun fik job som rengøringsassistent i Rødovrecentret, inden hun i en ung alder og mens hun ventede sit andet barn startede sin egen rengøringsvirksomhed Combiservice. I dag lidt mere end 20 år efter tæller virksomheden omkring 250 ansatte og en årlig omsætning omkring de 100 millioner.

Foruden sin rengøringsvirksomhed, har Birgit investeret i en golfklub, en fodboldklub og et bryggeri, og ikke mindst diverse iværksætterprojekter i forbindelse med Løvens Hule, hvor hun som et fantastisk forbillede inspirerer og rådgiver de spirende iværksættere til at skabe succesfulde forretninger.