Hvor i hjernen sidder arbejdsglæden?

By | | No Comments
20. March 2018 16:45 - 19:15

20. Marts 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

22. Marts 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark.

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

 • Et grundigt indblik i, hvordan du motiverer dig selv og dine medarbejdere
 • Forståelse for, hvordan det energidrænende vendes til positiv energi og succeser på arbejdspladsen
 • Teknikker til at oversætte dit engagement til dine medarbejdere
 • Forstå hvorfor at arbejdsglæden er det vigtigste vi mennesker har
 • Indblik i krybdyrhjernen og den basale motivation

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, vi lever endda længere.

Motivation og glæde er to vigtige elementer at have med sig på arbejdspladsen. Men når engagement, succesoplevelser og energi udebliver fra hverdagen, er det tærende på motivationen for at tage på arbejde. Pludselig bliver det lønnen, der motiverer fremfor selve arbejdsopgaverne. Du befinder dig i en farezone, hvor arbejdsglæden udebliver. Men heldigvis er der hjælp at hente.

En høj motivation fører til en høj arbejdsglæde, der dermed fører til overskud. Du bliver klædt på til både at hjælpe dig selv og dine kollegaer på vej. For hvor meget er din arbejdsglæde værd, hvis dem omkring dig er et helt andet sted, hvor de ikke kan finde glæden og motivationen frem?

Mød speakerne

Om Peter Lund-Madsen

Peter Lund Madsen er uddannet læge med speciale i psykiatri. Han har udgivet utallige videnskabelige artikler både på dansk og engelsk, og har desuden været et kendt ansigt i forskellige tv- og radioprogrammer. Mange forbinder ham også med sin bror, Anders Lund Madsen, og disse to brødre har også lavet teater sammen.

I de seneste år har han ligeledes udgivet forskellige bøger. Peter Lund Madsen vil på sin egen nærværende måde fortælle om hjernens univers, og give dig, som deltager, et spændende indblik i hvordan hjernen agerer, når vi lærer, og hvilke mekanismer der derved opstår.

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2 og TV2 NEWS, chefredaktør på JydskeVestkysten og mediedirektør i DR. Mikael Kamber har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

Han er nok mest kendt som en af landets bedste og mest brugte ordstyrere, men nu bringer han også et brag af et foredrag på banen.

Mikael har tidligere udgivet bogen ’Vi er bedst, når vi er glade’.

Løvens hule

By | | No Comments
27. February 2018 16:45 - 19:15

27. Februar 2018

16:45 – 19:15
Konferencecenter Kirstinelund, Lyshøjen 2, Byg. K4, 8520 Lystrup, Danmark

28. Februar 2018

16:45 – 19:15
Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, Danmark

Kategori: Fyraftens Workshop

Udbytte

 • Indblik i hvorfor nogle bliver en succes og andre fejler
 • Indsigt i hvordan en iværksætter tænker og agerer
 • Forstår en iværksætters DNA

Hvad skal der til før man bliver en succes? Og hvordan tackler man modgang, når intet ser ud til at fungere eller lykkes.

Jesper Buch & Birgit Aaby har begge deltaget i DR’s populære iværksætter-program ”Løvens hule – Sæson 3”, hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

Til denne fyraftens-workshop vil Jesper Buch og Birgit Aaby fortælle deres imponerende historier om Just-Eat, Miinto, Combi-Service og mange flere virksomheder, som de med stor succes vækster.

Jesper Buck begyndte  i en kælder i Kolding sit erhvervseventyr, der senere blev til Just-East, som er en af verdens største E-handels successer.

Birgit Aaby tager os  med på et eventyr, hvor hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden imod alle odds og fordomme.

Fælles for begge er, at arbejdsglæden, drivet og engagementet skal være enormt, hvis man skal opnå succes som iværksætter. Både Jesper og Birgit fortæller om modgang og medgang og deler ud af egne erfaringer i form af mange guldkorn, du selv kan bruge;

• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Du vil gå fra denne workshop med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Mød speakerne

Om Jesper Buch

Jesper Buch er manden bag storsuccesen Just Eat og en lang række af andre virksomheder herunder Miinto og Gomentor.

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som sparker motivation og en masse inspiration ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

En ærlig, hård og inspirerende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret.

De som har oplevet det populære foredrag med Jesper Buch, eller har læst hans selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Ikke så underligt, at hans mantra er: What ever it fucking takes!…PAS PÅ…

Hans energi smitter!

Om Birgit Aaby

Birgit Aaby er en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere og kendt som en af de fem paneldeltagere og investorer i DR’s populære iværksætterprogram Løvens Hule, hvor hun og de andre ”iværksætter-løver” investerer i spirende iværksætterprojekter.

Birgit er eksemplet på, at man godt kan være en succesfuld iværksætter, stå i spidsen for en fremadstormende virksomhed, og samtidig være en god mor.

Efter sin studentereksamen flyttede Birgit Aaby fra Mors til København, hvor hun fik job som rengøringsassistent i Rødovrecentret, inden hun i en ung alder og mens hun ventede sit andet barn startede sin egen rengøringsvirksomhed Combiservice. I dag lidt mere end 20 år efter tæller virksomheden omkring 250 ansatte og en årlig omsætning omkring de 100 millioner.

Foruden sin rengøringsvirksomhed, har Birgit investeret i en golfklub, en fodboldklub og et bryggeri, og ikke mindst diverse iværksætterprojekter i forbindelse med Løvens Hule, hvor hun som et fantastisk forbillede inspirerer og rådgiver de spirende iværksættere til at skabe succesfulde forretninger.

Unleash the Power Within 2018

By | | No Comments
19. April 2018 - 22. April 2018 14:33 ExCeL London - Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL, UK

Tony Robbins

UNLEASH THE POWER WITHIN PREVIEW

London | 19th – 22nd April 2018

EN WEEKEND KAN ÆNDRE ALT

Giv dig selv 4 fantastiske dage i selskab med supercoachen Anthony Robbins og få indsigt i de bedste strategier, værktøjer og ressourcer på markedet i dag. Anthony Robbins vil hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, for at du opnår langt mere succes – i alle dele af dit liv.
Eventet er lavet med formålet at give dig værktøjerne til at skabe et ekstraordinært liv. Et liv, hvor du opnår de store mål, du måske ikke engang turde sige højt. På Unleash the Power Within opnår du også en enorm følelse af, at du har fundet dit formål med livet, så du med fornyet styrke kan gå ud i dit liv og performe.

DiT LIV VIL ALDRIG BLIVE DET SAMME IGEN!

HVAD HUGH JACKMAN & MARIA MENOUNOS HAR SAGT OM TONY ROBBINS

Hollywood Actor

Hugh Jackman, star of the X-Men franchise and Les Miserables is one of Hollywood’s most famous and successful performers — find out how attending UPW helped Hugh overcome personal limiting beliefs preventing him from achieving fulfillment.

Actress & TV Host

Learn how Maria Menounos, star correspondent for Today, Access Hollywood and Extra broke through her self-imposed negative beliefs to achieve an incredible personal transformation at Unleash the Power Within.

TONY ROBBINS

Anthony Robbins er en af verdens førende og mest anerkendte coaches og motivatorer. Ud over det er han forfatter bag en lang række ledelses- og udviklings bøger og er stifteren bag en af verdens mest udbredte coachmetoder. Tony Robbins bliver set som stifteren af coaching.
Anthony Robbins har coachet i mange år og hjulpet en lang række af verdens førende personligheder, fra sportsfolk, kunstnere, erhvervsledere og politikere.

Blandt de succesfulde mennesker er:
– Den mangedobbelte tennis grand slam vinder Serena Willams
– Den legendariske designer Donna Karan
– Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton
– Oscarvindende skuespiller Anthony Hopkins
– Den australske filmstjerne Hugh Jackman.

Hør deres erfaringer herunder!

4 TRIN TIL TRANSFORMATION

FORHOLD / SUNDHED / VIRKSOMHED

Dag 1

torsdag

Turn Fear into Power

The Firewalk Experience
Imagine that fear was suddenly no longer a factor in your life. What would you do? What would…

Dag 2

fredag

Turn Dreams into Reality

The Power of Success Conditioning
Clarity is power. Leaders have it; followers are constantly looking for…

Dag 3

lørdag

Breakthrough to Your New Life

Transformation Day
Now that you’ve conquered your fears, clarified what you want and made a plan for getting there…

Dag 4

søndag

The Power of Pure Energy

12 Master Principles of a Vital Life
What’s the most important factor to creating an extraordinary quality of life? The answer is…

MORE SUCCESS STORIES

“Tony Robbins’ coaching has made a remarkable difference in my life both on and off the court. With Tony’s help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my tennis game—and my life—to a whole new level!”

– Serena Williams, 21-Time Grand Slam Tennis Champion and Olympic Gold Medalist

“It doesn’t matter what social status you are—what level you think you are at—he raises you to the top of your capability.”

– Usher, After attending UPW Ft. Lauderdale, 2014

“Tony Robbins provides an amazing vehicle for looking at your life, mapping out a mission, and determining what’s holding you back and what you need to move forward. Tony tapped into my soul and helped me see my life’s work more clearly.”

– Donna Karan, Legendary Fashion Designer

“We’ve been selected by Forbes as the most innovative company in the world for four consecutive years. Our revenues are now over $5 billion annually. Without access to Tony and his teachings, Salesforce.com wouldn’t exist today.”

– Marc Benioff, Founder, Chairman, and CEO of Salesforce.com

TICKET KATEGORIER

GOLD

7.159,5 dkk ex. UK VAT
8.595 DKK (incl. UK VAT 20%)
 • Gold Seating
 • Fire-walk experience
 • Course materials
 • UPW Workbook
 • Total Value: 14.372 DKK

VIP

10. 026 dkk ex. UK VAT
12.031 DKK (incl. UK VAT 20%)
 • VIP Seating
 • Fire-walk experience
 • Course materials
 • UPW Workbook
 • Total Value: 25.400 DKK

DIAMOND

21.492,8 dkk ex. UK VAT
25.795 DKK (incl. UK VAT 20%)
 • Diamond Seating
 • Diamond Lounge Experience
 • One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday
 • Advance entry into main room daily
 • Fast track registration
 • Fire-walk experience
 • Course materials
 • UPW Workbook
 • Total Value: 42.289 DKK

SOLITAIRE

25.792,5 dkk ex. UK VAT
30.951 DKK (incl. UK VAT 20%)
 • Diamond Lounge Experience
 • One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday
 • Advance entry into main room daily
 • Fast track registration
 • Fire-walk experience
 • Course materials
 • UPW Workbook
 • Total Value: 67.573 DKK

EVENT DETAILS

STED

ExCeL London

DATOER

Four Day event

Registration Starts at 9am-10am sharp! (Long queues expected)

Thursday 19 April 2018: 12:00pm – 12:00am
Friday 20 April 2018: 9:30am – 10:30pm
Saturday 21 April 2018: 9:30am – 11:00pm
Sunday 22 April 2018: 9:30am – 7:00pm

The times above for the seminar are approximate times only. Tony is committed to the highest standard of presentation and insists that all material is covered, therefore the schedule may vary.

Doors open at 9:30am sharp!

REGISTRERING

Everyone attending the event MUST register! Registration is on Thursday 19 April 2018, from 9:00am until 12:00pm.

Please allow at least 30 minutes for this process.

BILLETTER

E-tickets will be sent to your email address closer to the event. The ticket will gain you entry into the event. You are required to bring your ticket to registration on Thursday. Please print this out and keep it safe!

If more than one ticket has been purchased, tickets will not be emailed until we have the details of all ticket holders. The details required are full name, email, mobile number & physical address. Please email these details to [email protected]

EXCEL LONDON

One Western Gateway, Royal Victoria Dock, E16 1XL London, United Kingdom

DOWNLOAD EVENT FAKTABLAD HER

Klik her for at downloade

TO MAKE YOUR ACCOMMODATION FUSS-FREE

We’ve partnered with Eventay so you enjoy the most competitive rates!

EXCLUSIVE PRIVILEGES OF THE DIAMOND LOUNGE

Superb buffet lunches and refreshments

Your own Barista

Complimentary coffee or tea anytime

Concierge

On call for any arrangements and assistance

Complimentary WIFI access

Separate secluded area

To simply relax or process what you’re learning

Mini Massage

Indulge yourself, you deserve it

Billet type Pris Kurv
UPW 2018 - VIP 12.031,00 DKK

Tilmeld

UPW 2018 - Diamond 25.795,00 DKK

Tilmeld